Børsen Fordelsklub

Børsen er Danmarks førende erhvervsavis, men de er også mere end det. Selv for beslutningstagere i dansk erhvervsliv er der andet og mere i livet end arbejde. Derfor inspirerer Børsen ligeledes læserne med sektioner og magasiner, der fokuserer på livsindhold, kultur og livsnydelse. Nu har de taget et yderligere skridt og sammen med os skabt et univers med flere fordele til deres loyale abonnenter.

Børsen-abonnenter har i overvejende grad høje indkomster og tiltrækkes derfor mindre af besparelser og rabat og mere af kvalitet og eksklusivitet. Det skal deres fordelsprogram naturligvis afspejle. Derfor får Børsen-læsere, der tilmelder sig Børsen Fordelsklub, både adgang til at optjene point hos vores flere hundrede partnere, når de handler med deres almindelige betalingskort, og samtidig adgang til et lukket webshop-univers med unikke oplevelser og kvalitetsprodukter fra kendte brands. Her kan de bruge de point, de optjener, når de spiser Michelin-middag på formel B, tanker benzin hos Shell eller bestiller en vinkasse fra Vinspecialisten.

Pointsystemet i Børsen Fordelsklub belønner Børsen-abonnenterne med den eksklusivitet, de elsker. Shop-universet er udelukkende tilgængeligt for medlemmer, og de kan betale med både point og betalingskort. Således har Børsen fået en loyalitetsløsning skræddersyet specifikt til deres unikke kundesegment, og deres kunder har fået en rigtig god grund til at blive og forblive avisabonnement.