Boost dit salg gennem en ny marketingkanal

Nå ud til 130.000 købestærke kunder, der aktivt bruger vores platforme og apps for Spar Nord, Børsen og BonusKroner

Klik her for at blive kontaktet

Oplev, hvordan stærke salgskanaler kan give dig nye, loyale kunder

Vi eksponerer din forretning til 130.000 købestærke kunder i Børsen Fordelsklub, Spar Nord cashback og BonusKroner.

Klik her for at blive kontaktet

Vi samarbejder allerede med +1.500 brands

Vi samarbejder allerede med +1.500 partnere

Det siger vores samarbejdspartnere

Med et partnerskab får du

Beløn dine kunder automatisk for at handle

Som partner kan vi med vores Cardlinked-teknologi automatisk belønne dine loyale kunder med en lille procentdel af deres køb, når de handler hos dig. Dette skaber både en god brugeroplevelse for kunden og en konkurrencefordel for dig.

Skræddersyet marketingplan

Vi skaber en marketingplan, der er skræddersyet til din forretning ud fra vores unikke viden om din branche. I planen vil der bl.a. indgå markedsføring af din forretning i ugentlige e-mails til 130.000 medlemmer af fordelsprogrammerne.

Digital eksponering

På vores fordelsklubbers online platforme får din virksomhed sin egen profilside, der fremhæves til de mange købestærke kunder, og du kan selv bestemme, hvilke budskaber siden skal indeholde.

Unik indsigt i dine kunder

Vil du lære mere om dine kunders købsadfærd? Som en del af partnerskabet får din forretning et dashboard, hvor I kan følge jeres salg og få unik viden, der kan omsættes til højere salgstal i fremtiden.

Bliv markedsført til købestærke medlemmer

Som partner kan du enten vælge en af de nedenstående marketingpakker inkl. en skræddersyet marketingplan eller betale 299 kr./md. og få løbende markedsføring.

Kom nemt i gang

1. Partneraftale

Vores partnerteam indgår en aftale med din forretning. Vi igangsætter derefter den effektive proces, der snart giver dig nye, loyale kunder.

2. Oprettelse

Vi planlægger markedsføring af din forretning i vores salgskanaler, og opsætter dit unikke dashboard, hvor du vil få data om dine kunder.

3. Øget salg

Vi markedsfører din forretning igennem e-mailmarketing og eksponering på Børsen Fordelsklub, Spar Nord cashback og BonusKroner. Det vil ramme vores 130.000 købestærke kunder og øge dit salg.

Sådan skaber vi værdi sammen

Loyalitet og indsigt

Når du belønner dine kunder, er der større chance for, at de øger dit salg igennem loyale købshandlinger, og med dit eget dashboard kan du lære deres købsadfærd bedre at kende. Den viden er værdifuld.

Unik teknologi

Vores loyalitetsprogrammer benytter cardlinked-teknologi. Det betyder, at medlemmernes betalingskort er deres fordelskort. Det er enkelt, men effektivt – både for dine kunder og din forretning.

Skriv din mail nedenfor, så modtager du mere information om partnerskabet om lidt