Vi kan nu præsentere cashbackAPP til mobil

Vi er stolte af at kunne løfte sløret for vores nye løsning cashbackAPP til mobile enheder – skabt i tæt samarbejde med den prisvindende it-virksomhed Miracle. Appen er allerede downloadet af flere tusinde, hvilket indikerer, at loyalitetsprogrammets medlemmer hurtigt har taget det nye format til sig. Med appen har vi således banet vej for et endnu stærkere fundament i udviklingen af vores fremtidige loyalitetsløsninger.

cashbackAPP er et lukket loyalitetsprogram for bl.a. medarbejderne hos de mere end 1.500 restauranter, butikker og webshops, der – som samarbejdspartnere med Loyalty Key – tilbyder fordele i programmet. Medlemmerne kan optjene cashback med deres almindelige betalingskort, når de f.eks. handler brændstof, mobilabonnementer, tøj og takeaway hos partnere som Shell, Telmore, Zalando og Just Eat. Programmet har i de seneste år kun været et univers på web, men det har hele tiden været målet at kunne tilbyde cashbackAPP som en brugervenlig app, medlemmerne altid kan have ved hånden.

Appens funktioner forbedrer brugeroplevelsen

Med appen installeret på medlemmernes mobiler bliver det nu endnu nemmere for dem at få glæde af deres mange fordele – uanset om de har en iOS- eller Android-enhed, da appen kan findes til begge styresystemer og downloades i hhv. App Store og Google Play.

Appen giver medlemmerne følgende funktioner lige ved hånden, når de er på farten:

  • Kortfunktion: Funktionen ”Find butikker” er et interaktivt Danmarkskort, hvor medlemmerne finder butikker, restauranter og andre partnere i deres nærområde, hvor de optjener cashback. Det gør det nemmere for medlemmerne at finde og handle de steder, hvor de får en procentdel af deres køb tilbage.
  • Søgefunktion: Funktionen ”Søg” gør det nemt at fremsøge de partnere, der giver medlemmerne cashback. Når medlemmerne søger, kan de samtidig se, hvor tæt de befinder sig på partneren, og hvor meget cashback de optjener.
  • Opdag-funktion: Medlemmerne kan desuden tilgå funktionen ”Opdag”, hvor de kan udforske deres fordele og blive inspireret til endnu flere steder, de kan optjene cashback. ”Opdag” bliver løbende opdateret med nye partnere og aktuelle temaer, der kan være relevante i medlemmernes hverdag.
  • Min profil: Under ”Min profil” i appen kan medlemmerne holde øje med deres saldo og tilføje alle de betalingskort, de har i pungen, eller udskifte et udløbet betalingskort.
  • Udbetal: Medlemmerne kan udbetale deres optjente cashback direkte i appen, når deres saldo overstiger 100 kr.
  • Notifikationer: Medlemmerne kan vælge at modtage notifikationer, hver gang de optjener cashback til deres konto. På den måde bliver medlemmerne mere opmærksomme på deres fordele og får lyst til at handle endnu flere steder, hvor de optjener cashback.

Samarbejde med prisvindende selskab

cashbackAPP er skabt i samarbejde med den danske it-virksomhed Miracle, der er et af Danmarks mest kompetente firmaer, når det kommer til at udvikle it-løsninger til mobile platforme. Miracle har for nyligt vundet priser ved Danish Digital Award i kategorierne Commerce og ROI for en lignende app-løsning.

Miracle har været en uundværlig del af processen, da de med deres unikke indsigt på området og deres løsningsorienterede tilgang til diverse udfordringer i projektet har formået at imødekomme vores ønsker til funktioner og brugernes behov.

Ursula Krogsbøll, afdelingsdirektør for digital strategi og innovation i Miracle, fortæller om appen og samarbejdet:

“Vi vurderer cashbackAPP som et loyalitetskoncept, der fortjener betegnelsen “Best in Class”. Vi har nydt både ambitionsniveauet og samarbejdet omkring udviklingen. Udvidelsesmulighederne i services, partnerskaber og medlemsfordele er enormt. Og selvfølgelig er det et privilegium at få lov til at bidrage til processen.”

Udviklingen af appen giver os et stærkt fundament for vores loyalitetsløsninger i fremtiden, hvor vi stræber efter at skabe endnu mere værdi for loyale kunder på farten. En ambition, som Miracle og Ursula deler med os:

”Vi vil ikke blive spor overraskede, hvis cashbackAPP bliver et referencepunkt for velimplementerede loyalitetsprogrammer, og vi glæder os til det fortsatte samarbejde”.