Loyalty Key Points

#5 Få kendskab til dine kunders købsadfærd og forbrugsmønstre!

Hvem er dine kunder? Hvor ofte handler de? Hvor store beløb handler de typisk for? Hvor placerer de sig geografisk? Hvad er deres needs og pains?

Alle disse spørgsmål er vigtige at kunne besvare, fordi det er nøglen til at optimere kunderejsen, salgsstrategien og målrette markedsføringen. Indsigten i kundernes forbrugsadfærd og købspræferencer giver nemlig unik mulighed for at segmentere og skræddersy indholdet på alle online salgskanaler, så det er tilpasset efter den individuelle kundes behov. Det øger sandsynligheden for, at du får mere trafik til din hjemmeside, flere leads og flere konverteringer, fordi dit indhold er relevant for kunderne.

Indblikket i kundernes forbrugsmønstre giver desuden mulighed for at tilpasse salgsfremmende strategier og markedsføringstiltag ved eksempelvis at tilbyde rabat på de produkter, som du kan se, at kunden køber ofte eller markedsføre nye produkter, som du ved ligger inden for kundens interesseområde. Samtidig giver det mulighed for at optimere kunderejsen og sikre, at kundernes needs og pains bliver adresseret i alle touchpoints af den digitale kunderejse.


Få unik indsigt i dine kunders købsadfærd
med Cardlinked-teknologien

Med Cardlinked-teknologien får du adgang til et dashboard, der giver dig dataindsigt i dine kunders købsadfærd, demografi og specifikke købspræferencer. Den dybere forståelse af hvem dine kunder er, giver unik mulighed for at målrette markedsføringen og optimere kunderejsen. Det skaber en positiv købsoplevelse og øger sandsynligheden for, at kunderne bliver eller forbliver loyale overfor din forretning.