Vi kan nu præsentere Børsen Fordelsklub

Vi er stolte af at kunne løfte sløret for vores nye loyalitetsprogram; Børsen Fordelsklub – skabt i tæt samarbejde med Børsen.

Børsen Fordelsklub er et eksklusivt fordelsunivers for Børsens abonnenter, der nu kan optjene point, hver gang de tanker benzin, henter morgenbrød, køber måltidskasser eller spiser middag hos partnere som Shell, Emmerys, Simple Feast og formel B. Vi samarbejder med flere end 1.500 butikker, restauranter og webshops, og optjeningen sker helt automatisk, når medlemmerne handler med deres almindelige betalingskort.

De optjente point kan Børsens abonnenter benytte i Fordelsklub-shoppen, som rummer et stort udvalg af højkvalitetsprodukter fra kendte danske designerbrands såsom Georg Jensen, Arne Jacobsen, Fritz Hansen, Royal Copenhagen, Kaj Bojesen, Pillivuyt, Kähler, Kitchenaid, Skagerak, Holmegaard, Global m.fl. Foruden det store udvalg af kvalitetsvarer, kan pointene også bruges på eksklusive vinkasser fra bl.a. H.J. Hansen Vin, luksuriøse rejseophold til Toscana, golfophold i Sydspanien eller kulinariske oplevelser på alt fra Michelin-hædrede restauranter til ukendte, små perler. I shoppen er det desuden både muligt at betale med point, almindelige betalingsmetoder eller en kombination af både point og betalingskort.

Læs mere om Børsen Fordelsklub her.