3 gode råd om kundeloyalitet fra vores nye kollega Maj-Britt – en af Danmarks skarpeste profiler på området

Det er med stor begejstring, at vi kan byde varmt velkommen til vores nye Senior Account Manager: Maj-Britt Damgaard.

Maj-Britt har en spændende profil og har igennem hele sin karriere beskæftiget sig med opsøgende salg, salgsledelse, kundepleje og organisationsudvikling. Hun kommer fra en tidligere stilling som salgschef i Forbrugsforeningen, hvor hun igennem 6 år har etableret gunstige nye partnerskaber og skabt flotte resultater inden for opsøgende B2B-salg, salgsudvikling og pleje af eksisterende kunderelationer.

Vi er utroligt glade for at kunne tilføje Maj-Britt til listen af kompetente medarbejdere i Loyalty Key og ser frem til at bruge hendes værdifulde viden og kompetencer i vores eksisterende og fremtidige løsninger.

Maj-Britts tre gode grunde til at blive en del af et loyalitetsprogram

I det følgende deler Maj-Brit tre gode grunde til, at virksomheder i højere grad bør rette fokus mod kundeloyalitet, og hvorfor du og din forretning bør gøre loyalitetsprogrammer til en del af jeres strategi.

1) Loyale kunder øger omsætningen

På et marked, der er under konstant og hastig forandring, har kampen om loyale kunder aldrig været hårdere eller vigtigere, end den er i dag. Vi ved nemlig, at loyale kunder både handler hyppigere og for højere beløb. Ifølge undersøgelser bidrager loyale kunder i gennemsnit mellem 25-95 % mere til omsætningen end almindelige kunder. Ligeledes forbruger de for op til 10 gange mere i deres kundelevetid end ikke-loyale kunder. Der er derfor et stort økonomisk potentiale for virksomheder i at blive en del af et loyalitetsprogram. 

2) Målrettet og segmenteret markedsføring

De fleste moderne loyalitetsprogrammer på markedet registrerer og indsamler al kundedata i en database. Denne data er ekstrem værdifuld for din virksomhed, fordi det er nøglen til at forbedre brugeroplevelsen, salgsstrategierne og målrette markedsføringen. Indsigten i medlemmernes brugeradfærd giver nemlig mulighed for at segmentere indholdet på alle online kanaler og gennem e-mail marketing. Det betyder, at det indhold, som den enkelte bruger eksponeres for, er skræddersyet helt efter brugerens behov og således har langt større relevans. Det øger sandsynligheden for, at brugeren har lyst til at forbruge i din forretning.

3) Loyale kunder er vigtige brandambassadører

Tilfredse og loyale kunder er langt mere tilbøjelige til at videregive peer-to-peer anbefalinger af din service eller din virksomhed til deres omgivelser og er derfor værdifulde brandambassadører, som kan være med til at skabe mersalg i din forretning.