Passer fremtidens finansielle sektor godt nok på kundernes loyalitet?

Er det kunden, der skal være loyal over for de finansielle virksomheder? Eller er det de finansielle virksomheder, der skal være loyale over for kunden?

I tirsdags havde vi hos Loyalty Key fornøjelsen af at være indlægsholder på InfinIT arrangementet Digitale økosystemer i FinTech-branchen.

Arrangementet havde fokus på, hvordan FinTech samarbejder giver nye muligheder for digitale økosystemer, nye forretningsmodeller, nytænkning af kundeforholdet og de udfordringer, der opstår i en digital transformation.

Store globale virksomheder som Google og Apple bevæger sig med hastige skridt ind på de finansielle markeder – en tendens, der gør det vigtigere end nogensinde for alle i FinTech-branchen at have fokus på at holde godt fast i dereskunder.

Hos Loyalty Key ved vi, hvor vigtigt det er at fastholde kundernes loyalitet. Og vi mener, at FinTech-branchen står over for en ny virkelighed, der kræver en nytænkning af kundeforholdet. Derfor havde vi i vores indlæg fokus på spørgsmålet:

”Er det kunden, der skal være loyal over for de finansielle virksomheder? Eller er det de finansielle virksomheder, der skal være loyale over for kunden?”

Ved at udfordre den måde, vi tænker kundeforholdet på i dag, er det muligt at udvikle de rette digitale løsninger, der kan skabe den dybe og varige relation til kunderne, som den digitale transformation og nye konkurrence i branchen nødvendiggør.

Vi glæder os til snart at kunne fortælle mere om, hvordan vi i Loyalty Key har udviklet en digital loyalitetsløsning til den finansielle sektor, som netop har fokus på dette.