Paneldebat og interview i Billund

 

Vores CEO, Nickolai, var forleden inviteret til at deltage i paneldebat og interview, da årets fjerde Børsen gazellekåring løb af stablen i Billund. 

Her handlede første debat om ledelse, fremstilling og eksport, mens Nickolai deltog i dagens anden paneldebat, der handlede om digitalisering og rekruttering. Her blev der ivrigt debatteret bl.a. databrug og det fremtidige danske arbejdsmarked. De andre deltagere i paneldebatten var repræsentanter fra Bisnode, Dansk Erhverv, Google og Sinful. 

Efter paneldebatten blev Loyalty Key brugt som case, og Nickolai blev interviewet på scenen, hvor han rundede emner som vækst, databehandling, add-ons og kundefastholdelse.

Alt i alt en begivenheds- og lærerig dag som vi er meget stolte over at blive inviteret til at deltage i. Gazelle-konferencen er en enestående platform til at komme bredere ud med ens budskaber, og at få et enestående indblik i andre spændende virksomheder.

 Nu ser vi frem til vores deltagelse d. 30. november i Hvalsø, hvor den igen står på paneldebat og interview.