Vi er kåret til Gazelle-virksomhed 2017!

 

 

… Og er dermed en af årets mest hastigt voksende virksomheder – en anerkendelse, vi er helt vildt glade for og stolte af.

Kåringskriterier er virksomhedens evne til at skabe vækst, optimisme, flotte tal og, ikke mindst, job. Vi betragter kåringen som et stort skulderklap, der understreger, at Loyalty Key laver eftertragtede og kompetente løsninger og værktøjer, at vi har dygtige medarbejdere og tilfredse samarbejdspartnere.

Alle Børsen Gazelle-virksomhederne bliver fejret på fem konferencer rundt omkring i landet i løbet af oktober, november og december måned. Vi ser frem til gazellekonferencen d. 7. december i København, hvor de endelige vindere kåres.

Om Børsen Gazelle:
Børsen Gazelle er en årlig kåring for danske virksomheder i vækst. For at blive en gazellevirksomhed skal virksomheden over de seneste 4 sammenhængende regnskabsår hvert år have haft positiv vækst og samlet set mindst have fordoblet omsætningen over de fire år.